nl   en    du  
Standbouw
Projectbegeleiding
Interieur

Heko Projecten: de perfecte stand en het perfecte interieur voor elk evenement

U wilt een goede eerste indruk maken op uw klanten. Of dat nu op een evenement is of als ze voor het eerst bij u over de drempel stappen. Daarom ondersteunt Heko Projecten bedrijven bij het realiseren van een kwalitatieve presentatie van hun producten of diensten. Van standontwerp tot interieur, wij helpen uw bedrijf het stralende middelpunt te worden.

Waar staat Heko Projecten voor?

Heko Projecten zet gegarandeerd een origineel, creatief concept neer, gebaseerd op uw wensen en huisstijl. Onze professionele medewerkers nemen u alle zorgen uit handen, van idee tot uitvoering. Ons motto ‘afspraak is afspraak’ staat daarbij centraal. Wilt u een stand laten bouwenbegeleiding bij het opzetten van een evenement of uw interieur in het oog laten springen? Neem vrijblijvend contact op.

Bespreek de mogelijkheden

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkplaats is voorzien van geavanceerde gereedschappen en diverse materialen. Hiermee produceren we de meest uiteenlopende stands. We werken met gecertificeerde leveranciers en milieuvriendelijke materialen, zoals hout met het FSC-keurmerk. Onze stands richten we volledig in naar uw wens en uw huisstijl. De stands zijn ook herbruikbaar en we leveren ze volledig ingericht, gestoffeerd en gemonteerd op. U loopt de beurs op en de stand staat voor u klaar.

Alle werkzaamheden worden volledig in eigen beheer en in onze eigen werkplaats uitgevoerd. Hierdoor bieden wij u een goede prijs-kwaliteitverhouding en komen we gemaakte afspraken en deadlines altijd na. U heeft tijdens het gehele traject met maar 1 contactpersoon te maken. Dat is wel zo fijn, zo weten we van beide kanten precies waar iedereen aan toe is. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor een goede, verzekerde opslag.