nl   en    du  

Dankzij de kwalitatieve standbouw van Heko Projecten valt uw stand bij elk evenement op

Uw stand: het visitekaartje van uw bedrijf op een beurs. Daar wilt u mee opvallen. Bovendien wilt u dat het in de huisstijl van uw bedrijf is. Mooi afgewerkt én met oog voor detail. Heko Projecten ontwerpt en bouwt de mooiste stands.

Van standontwerp tot standbouw

Verrassend, smaakvol en naadloos passend bij uw huisstijl: uw stand moet aan vele eisen voldoen. Logisch, want u wilt dat uw stand het bruisende middelpunt is op elke tentoonstelling of ieder evenement. Zo kunt u vol trots uw relaties ontvangen en potentiële klanten informeren.

We bespreken samen de wensen voor uw stand. Wat wilt u absoluut in de stand zien? En wat niet? Hoe duidelijk moet uw logo naar voren komen? Heko Projecten maakt voor u het standontwerp op maat. Wilt u op het laatste moment toch iets veranderd hebben? Een andere tijd doorgeven? Dat kan. Heko Projecten is flexibel, vakkundig, maar ook altijd op tijd. Want afspraak is afspraak.

Van winkelinterieur tot standbouw: Heko Projecten is de juiste keuze

Het proces van begin tot eind

Wanneer u met Heko Projecten in zee gaat, verzorgen wij het hele traject. Vanaf het ontwerp tot en met de standbouw, ons uitgangspunt is om u compleet te ontzorgen voor een effectieve beursdeelname.

Stands zijn geheel naar wens en huisstijl in te richten. Na het doorspreken van uw wensen en ideeën, maken we een ontwerp. Daarna gaan we in onze eigen werkplaats aan de slag. Met geavanceerde gereedschappen produceren we de meest uiteenlopende stands. Op het evenement of de beurs monteren we de stand. Na afloop demonteren we deze voor u. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, waardoor wij gemaakte afspraken en deadlines altijd nakomen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief